html5 templates

Wie zijn wij

Voor televisies, geluidsinstallaties en witgoed van goede kwaliteit bent u bij Expert van de Griendt op het juiste adres. Maar u kunt meer van Van der Griendt verwachten. Het bedrijf biedt u als klant een optimale audiovisuele beleving in de winkel in Drunen.


Dat u bij Expert van der Griendt terecht kunt voor apparaten van hoge kwaliteit was al bekend. Het bedrijf biedt alles voor in huis. Op zoek naar een televisie, een koffiezetapparaat of een wasmachine Expert der Griendt beschikt over een ruim assortiment van alle bekende merken en meer,zo zijn wij dealer van de selectieve merken Loewe, Bose, Jura, Miele, Bosch Dyson,Nespresso en Apple.


We leveren als Expert uiteraard alle spullen die een klant verwacht, maar gaan hierin een stapje verder. Klanten kunnen bij ons ideeën opdoen. Zo beschikt onze winkel over een Miele innovatiecentrum en een Loewe-inspratiewand waar onze klanten inspiratie uit kunnen halen. Uniek is ook dat we over een eigen Bang & Olufsen winkel beschikken, één van de beste en meest toonaangevende merken op het gebied van televisies en geluidsapparatuur met een tijdloos design.


Naast het extra aanbod aan kwaliteitsproducten, biedt Expert van der Griendt ook meer op het gebied van dienstverlening. Bij ons geldt een persoonlijke benadering. In onze winkel zijn gesprekstafels aanwezig , zodat we alle tijd kunnen nemen om de klant heel persoonlijk advies te geven. Zo hebben we ook een after sales manager in huis die controleert of alle reparaties naar behoren en binnen de tijd zijn uitgevoerd. Ook de beleving in onze winkel ervaren? Kom gerust eens langs!